top of page

tors 16 nov.

|

MIT-huset, Umeå universitet

MIT & GREET - presentera ert företags möjligheter för studenter

Vill ert företag eller organisation nå ut till blivande teknologer, naturvetare, ingenjörer, datavetare och biologer? Här kan ni presentera er och de exjobb, praktikplatser och sommarjobb som ni erbjuder i Västerbotten. Anmäl er idag för att säkra en monterplats!

MIT & GREET - presentera ert företags möjligheter för studenter

Tid och plats

16 nov. 11:00 – 23:00

MIT-huset, Umeå universitet, Linnaeus väg 49, 907 36 Umeå, Sverige

Om evenemanget

Vill ert företag eller organisationer nå ut till blivande teknologer, naturvetare, ingenjörer, datavetare, biologer och studenter inom Life Science? 

Då ska ni anmäla er till MIT & GREET den 16 november.

Under den här dagen kan ni som arbetsgivare presentera er och de ex-jobb, praktikplatser, sommarjobb och andra jobb, samt talangprogram som ert företag erbjuder inom Västerbotten. De företag/organisationer som deltar kommer även att kunna publicera dessa på workup.se, med QR-kod uppsatt en tid innan.

Lokal: MIT-huset och närliggande föreläsningssalar

PROGRAM

9.30-11:00

Vi kommer att ha tillgång till MIT-place kl. 9:30 - programmet för studenterna börjar kl 11:00. Då behöver alla som vill ställa ut vara klara och vi bjuder in studenterna att komma in. Alla har möjlighet att ställa ut vid runda ståbord och ha en rollup. Vill ni ha en större, egen monter med aktiviteter, exempelvis popcornmaskin eller spel, går det givetvis bra, men då behöver vi veta det senast en månad innan. De företag som endast väljer ståbord kommer att få företräde till en plats i MIT place.

kl. 12-13

Lunchföredrag med förtäring, där studenterna väljer föredrag efter utbildning och bjuds på mat och dryck. Här får ni företag anmäla till vilken utbildning ni vill föreläsa för. Två företag kan välja att gå samman och hålla två kortare eller ett gemensamt föredrag. Vi har bokat föreläsningsrum i anslutning till MIT place. Några av dem har vi tillgång till hela eftermiddagen, andra bara under lunchen.

kl. 13-16

Från kl. 13 kommer vi att erbjuda workshops, speeddating och en CV-studio till de studenter som är intresserade. Vi kommer ge förslag till er företag på vilka event ni kan medverka i, men det går också bra att komma med egna förslag. Vid ståborden/montrarna kan studenterna komma och prata med er om examensjobb, sommarjobb och praktik under hela eftermiddagen.

kl.17- sen kväll

Kl. 17 öppnar Origos pub. Här bjuds 1 person per företag och studenter på mat och 1 dryck. Vill ni sedan mingla och festa hela kvällen står ni för egen dryck. Här uppmuntrar vi er att skicka en representant som är alumn och som tagit examen de senaste 5 åren. Vi vill genom denna aktivitet skapa integration och ett informellt nätverk mellan studenterna och företagen. Anmälan krävs, då det endast ryms 250 personer i lokalen.

Eftersläpp kommer ske vid mån av plats.

Anmäl ert företag idag så säkrar ni er plats på eventet!

Har du frågor? Hör av dig till projektledare Catarina Gammelgård,

Mejl: catarina.gammelgard@handelskammaren.ac

Telefon: 070 481 70 76

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • MIT & Greet(1 biljett/företag)

  0,00 kr

  Försäljningen slutar

  14 nov. 23:00

  0,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page