top of page

fre 17 nov.

|

Lindellhallen, Umeå universitet

KARRIÄRDRAG - presentera ert företags möjligheter för studenter

Vill ert företag eller organisation nå ut till blivande samhällsvetare, beteendevetare, socionomer, ekonomer, lärare eller jurister? Under Karriärdrag får ni presentera er och de exjobb, praktikplatser och sommarjobb som ni erbjuder i Västerbotten. Anmäl er idag för att säkra en monterplats!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
KARRIÄRDRAG - presentera ert företags möjligheter för studenter
KARRIÄRDRAG - presentera ert företags möjligheter för studenter

Tid och plats

17 nov. 2023 10:00 – 14:00

Lindellhallen, Umeå universitet, Samhällsvetarhuset, 907 36 Umeå, Sverige

Om evenemanget

Vill ert företag eller organisation nå ut till blivande samhällsvetare, beteendevetare, socionomer, ekonomer, lärare eller jurister? 

Då ska ni anmäla er till Karriärdrag den 17 november. Sista anmälningsdag är 1 november.

Under denna dag får ni möjlighet att presentera er och de ex-jobb, praktikplatser, sommarjobb och talangprogram som ni erbjuder inom Västerbotten.

Lokal

Lindellhallen och närliggande föreläsningssalar.

PROGRAM

kl. 10-14

Vi kommer att ha tillgång till Lindellhallen en timme innan för uppställning av montrar. Alla har möjlighet att få ett monterbord.

kl. 12-13

Lunchfördrag med förtäring, där studenterna väljer föredrag efter utbildning och bjuds på mat och dryck. Här får ni företag anmäla vilken utbildning ni vill föreläsa för. Två företag kan välja att gå samman och hålla två kortare eller ett gemensamt föredrag. Vi har planerat att boka 6 föreläsningsrum i anslutning till Lindellhallen.

Anmäl ert företag idag så säkrar ni er plats på eventet!

Vanliga frågor:

Kostar det något att delta?

Nej, det är helt kostnadsfritt då det är en del av projektet Studenter möter arbetslivet som drivs av Västerbottens handelskammare. På biljetten du bokar står det 0 kr/gratis - ingen avgift alltså.

Hur många biljetter ska jag boka?

Du behöver bara boka 1 biljett per företag. Ni anger nu, eller senare i höst, hur många från företaget som kommer.

Måste jag erbjuda jobb eller sommarjobb?

Nej, det är helt frivilligt. Ni kan erbjuda praktikplatser, ex-jobb, sommarjobb eller andra möjligheter såsom traineeprogram. Har ni inga behov just nu så är det ändå ett bra tillfälle att visa upp företaget/organisationen för studenter som snart kommer ut i arbetslivet. Det enda kravet är att de karriärmöjligheter ni erbjuder ska vara inom Västerbotten.

Måste jag ha klart nu med hur många/vilka som kommer eller vilken typ av monter vi vill ha?

Nej, men det är bra att du anmäler ditt företag så fort som möjligt så garanteras ni en plats. Om du redan nu vet exakt vilka behov ni har kring monter och utrymme får du gärna informera om det i anmälan. Vet du inte nu går det utmärkt att komplettera den infon under tidig höst. Vi kommer att kontakta er under hösten om vilka detaljer vi behöver närmare eventet.

Måste jag ha en runt monter och en rollup?

Det ingår ett runt bord och plats för rollup som standard, men vill ni ha med egen monter går det såklart bra. Vi välkomnar gärna kreativa inslag som DJ, popcornmaskin, sockervaddstation eller något helt annat. Meddela gärna oss i anmälningsformuläret.

Får vi straffavgift om vi får förhinder och måste avboka?

Nej, ni blir inte straffade! Vi vill självklart att ni meddelar så fort som möjligt om ni skulle få förhinder men vi kommer inte att debitera någon avgift.

Har du andra frågor? Hör av dig till projektledare Catarina Gammelgård,

Mejl: catarina.gammelgard@handelskammaren.ac

Telefon: 070 481 70 76

Dela detta evenemang

bottom of page